Lezing: Mogelijkheden van dagbesteding en recreatieve activiteiten binnen Nieuwegein

Het ontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras/Santé Partners organiseert in samenwerking met MoVactor op vrijdag 10 september van  14:00 tot 15:30 uur op de Nedereindseweg 1 te Nieuwegein een lezing met als onderwerp: Hoe komen wij de dag door? Mogelijkheden van dagbesteding en recreatieve activiteiten binnen Nieuwegein.

Als er sprake is van een naaste met dementie kan nog veel gewoon thuis en zonder extra hulp. Maar op een gegeven ogenblik kan de zorg zwaar worden en dan bent u blij met wat ondersteuning op maat. Nieuwegein is in beweging rondom een zinvolle dagbesteding voor mensen met dementie. U kunt denken aan een breed aanbod van open inloop vanuit MoVactor, dagbesteding vanuit het Ontmoetingscentrum van Vitras, aan dagbehandeling vanuit ZorgSpectrum maar ook aan het invullen van de dag vanuit thuis met ondersteuning van buren of vrijwilligers. Het streven is zo goed mogelijk af te stemmen op uw vraag en daarop het aanbod aan te passen. In deze lezing trachten wij u de weg wijs te maken en uw vragen te beantwoorden.

Wij houden ons aan de RIVM maatregelen, u ook? Blijf thuis bij klachten. Vooraf aanmelden is verplicht! Aanmelden uiterlijk 7 september. a.stock@santepartners.nl; Telefoon: 06-20701094  of 06-10459638

 

Foto_bericht

Comments are closed.