Webinar: Langer thuiswonen met dementie, op dinsdag 27 september of donderdag 13 oktober

Langer Thuiswonen met dementie kàn!

Voel jij je wel eens machteloos als jouw vader of moeder met dementie ontzettend boos wordt? Heb je het gevoel dat je als mantelzorger geen antwoord hebt op hun (veranderde) gedrag? 

Leer in anderhalf uur webinar van twee experts Roos Zwart en Jorien Kruijswijk Jansen alles over:

  • (Geïrriteerd) gedrag beter begrijpen door kennis over prikkelverwerking.
  • Welke handige aanpassingen in huis zorgen voor minder spanning.
  • Praktische (ervarings)tips om direct toe te passen.

Schrijf je nú in voor het webinar Langer Thuiswonen met dementie van Stichting Regie op Dementie! Op dinsdag 27 september of donderdag 13 oktober vanaf 19:30. Kosten deelname € 9,50. Er is plek voor 100 personen per webinar. Meer informatie en direct aanmelden is vanaf nú mogelijk op www.regieopdementie.nl/webinar-langer-thuiswonen-met-dementie

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor mantelzorgers, mensen die zorgen voor hun vader/moeder of partner. Deze kunnen zelf ook werkzaam zijn binnen een zorg-of welzijnsorganisatie.

Experts geven inzicht

1.    Roos Zwart – prikkelexpert en deskundige omgevingszorg. Ze is consultant CCE, trainer, schrijver lesmateriaal en interieurarchitect. Deze combi met haar achtergrond als verzorgende maakt dat zij op een herkenbare en humoristische manier de materie helder uitlegt.

2.    Jorien Kruijswijk Jansen is een ervaren adviseur in de ouderen- en mantelzorg en heeft ruim 6 jaar ervaring als ergotherapeut. In dit webinar deelt ze graag haar ideeën en adviezen over veilig langer thuiswonen bij dementie.

Comments are closed.